akreditace MSMT CR c.j. 19 040/08 - 24/813 ze dne 17.10.2008 (kombinovana forma)
TERMIN 27.3.-16.5.2010 BOHUMIN / 72 hod.
Odborny garant:
Ing. Radka Burdychova PhD., majitelka NUTRIACADEMY, Ustav technologie potravin Agronomicke fakulty MZLU v Brne.
Napln kurzu:
Zaklady biochemie,fyziologie, vyzivy cloveka, technologie potravin, hygieny potravin, toxikologie potravin.
Redukcni vyziva, sportovni, vyziva a welness, nutricni prevence, alternativni smery ve vyzive, antropometricka mereni tuku v tele, Stanoveni individualniho vyzivoveho planu dle potreb fyzicke kondice a aktivity klienta.
CENA 11300Kc
PRO ZDRAVOTNIKY
Tvorba jidelnicku –redukcni vyziva a alternativni smery ve vyzive 2200Kc/ 6 KREDITU / 10hod
Odborny kurz Zaklady vyzivy a technologie potravin 3600Kc / 9 KREDITU /15hod
PODMINKY UCASTI - nahlaseni do 10.3.2010,
min. stredoskolske vzdelani s maturitou pro vydani ZL